Jedného vodiča stále hľadajú, druhý sa priznal

17.12.2004 Celý región

S výzvou k občanom poskytnúť informácie o nehode, pri ktorej bol vo štvrtok 9. decembra asi o 16.50 h v obci Kľušov v okrese Bardejov zabitý 70-ročný chodec ...
S výzvou k občanom poskytnúť informácie o nehode, pri ktorej bol vo štvrtok 9. decembra asi o 16.50 h v obci Kľušov v okrese Bardejov zabitý 70-ročný chodec sa 15. decembra obrátilo okresné policajné riaditeľstvo v Bardejove. Vodič neznámeho auta totiž z miesta činu v blízkosti miestneho pohostinstva ušiel, a tak polícia hľadá svedkov.

Informácie je možne poskytnúť osobne na polícii v Bardejove, ale aj anonymne telefonicky na čísle 158, alebo 0961 84 3515.
Naopak pri podobnom tragickom prípade v utorok 14. decembra sa 49-ročný vodič z Prešova sám priznal a zrážku chodca ohlásil o 19.40 h polícii v Prešove. Nešťastie sa stalo v obci Kamenica v okrese Sabinov. Príčiny prečo vodič svojho auta zn. Škoda Fabia Classic pri vychádzaní v obci na cestu I/68 v smere do Starej Ľubovne zrazil 69-ročného miestneho obyvateľa sa vyšetrujú. Telo nebohého previezli na patológiu do nemocnice v Prešove a vykonajú na ňom pitvu. Vozidlo polícia zaistila.
Policajti v Prešove preverujú ešte jeden prípad mŕtveho muža. Našiel ju pred 2. h dnes v noci jeden z policajtov vykonávajúcich hliadkovú a obchádzkovú službu. Telo bolo v nedostavanom kryte civilnej ochrany na Sibírskej ulici v Prešove. Muž vo veku asi 45 rokov ležal za dverami nehybne na zemi bez dokladov totožnosti. Privolaný lekár nezistil príčinu smrti a ani vonkajšie násilie, nariadil vykonať pitvu takisto na patológii v Prešove.
(jj)
 

Vyberte región

mark